Arbeidsoppgaver side 74

 

1.

Jeg plukket ut en tegneserie, en reklamefilm, en vits og en kortfilm.

Tegneserie: Tegneserien er en fireruters-tegneserie. Handlingen tar plass på et eldresenter, der jeg i alle fall to eldre bor. De kan enten være gode venner eller kone og mann. I anslaget ser vi en gammel mann som står med hjelp fra en rullator, mann står ved siden av en seng. Presentasjonen av mannen skjer i rute nummer en, mens presentasjonen av dama, som går under navnet Gunda, blir presentert i rute nummer to. Vendepunktet og point of no return er når mannen ser at Gunda er død. Spenningen er på toppen når mannen løper skrikene ut av rommet. Jeg tenker klimakset kommer i siste rute når du ser at dama ikke er død, men faktisk lever.

Kortfilm: I anslaget ser vi en gutt som er ute å sparker ball. Anslaget går raskt over i en presentasjon i de to viktigste karakterene i denne kortfilmen. Guttene spiller fifa og fotball, og det er tidlig at noe ikke er helt greit i mellom dem. I en scene i hjemme hos en av guttene hoder de en ps3 i hendene, krangler og mister den. Dette må være point of no return. I vendepunktet får den ene gutten som hadde skyld i den ødelagte ps3’en skyldfølelse, han tar sin egen ps3 går bort til den andre gutten og gir han sin ps3.

Reklamefilm: I reklamefilmen blir vi presentert til to mennesker, en mann og en kvinne som åpenbart er i et forhold. Kvinnen står og vasker opp og er vendt med ryggen til mannen, som sitter å spiser. Damen snakker høyt ut, og sier høyt ut forskjellige break-up-lines. I klimakset får vi seerne se at damen ikke snakker til mannen, men til en metallboks.

Vits: Anslaget i denne vitsen er at den handler om ”Bin-Laden”, noe som fanget min oppmerksomhet med en gang. Vi blir også presentert til de to karakterene i vitsen veldig tidlig. Klimakset og punchlinen går for det samme under denne vitsen, fordi da er spenningen på topp.

 

2.

Lange flate ballær bildet:

På dette bildet ser vi en hvit bakgrunn. Foran denne bakgrunnen ser vi sju menn. Seks av disse mennene har en bokstav på magen, disse seks bokstavene staver ordet ”Norway”. Den syvende mannen ser vi helt til venstre i bildet, og vi ser bare ansiktet og litt av overkroppen hans. Øverst på bildet finner vi 6 ord, disse ordene er nok en slags smakebit på hva vi kan vente oss. Vi ser de seks mennene i ultra total synsvinkel. Vi ser en linje under alle mennene, det skal nok være det de står på. De seks mennene ser alle sammen veldig alvorlige ut. Pluss at alle har en ekstra følelse. Noen er for eksempel alvorlige og redde/nervøse, andre er alvorlige og sinte.

Sniffer bildet:

I bakgrunnen ser vi en kjedelig vegg. Foran denne veggen står det mange menn, og foran disse mennene igjen er den en ny vegg, denne veggen har mange vinduer i seg. Det er derfor jeg kan se veggen og mennene. Synsvinkelen er her det samme som i det andre bildet, nemlig ultra totalt. I dette bildet har vi en del linjer. Alle de tre vinduene i bildet har rette linjer som kanter, det er også en slags stolpe oppbygning mellom hvert eneste vindu. Alle mennene ser ut som om de er redde, og de vet ikke helt hva som skjer. Det ser ut som om de vil bort fra dette rommet, de er redd for hva som vil skje hvis de må være der for lenge.

 

3.

Pokemon er nok en slags blanding av en føljetong og en serie. Jeg husker fra min barndom mange av disse episodene. Etter kanskje 60 episoder (+/-) ville serien avsluttetes for en periode til et nytt spill av Pokémon var ute. Så ville det bli laget  nye episoder i serien. Sesonger i i Pokemon er nok føljetonger, men Pokémon har ikke stoppet enda, så det er en serie.

Beyblade er en annen føljetong jeg husker godt. Den gikk på tv2 på lørdager klokken 09:15, så da slo jeg på fjernsynet og så på. Denne fjøltongen ble avsluttet når den var ferdig, derfor er den en fjøtong. Den er ferdig. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s